Marmara Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıltı. Ancak Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre söz konusu ilan için başvuru süreci uzatıldı. Bu bağlamda Marmara Üniversitesi Avukat alımı ve Büro Personeli alımı yapacak.Sadece Lisans mezunu olan adayların başvuru yapacağı bu ilana başvurular en geç 10 Haziran 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ UZATILDI!

Söz konusu olan Marmara Üniversitesi personel alımı ilanı geçtiğimiz günlerde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını en geç 13 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmekteydi. Ancak yayımlanmış olan son dakika duyurusuna göre ilgili ilan için başvuru süreci en geç 10 Haziran 2019 tarihine kadar uzatıldı. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına (Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Kadıköy-İSTANBUL adresine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Üniversiteye başvuru yapacaklar öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Bu bağlamda adyalardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşlarından disiplin cezası ile sözleşmeli iptal edilmemiş olmak şartları aranır.

Özel Olarak ise, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir.

Avukat Pozisyonu için, Hukuk Fakültesinden mezun olmak, Avukatlık ruhsatnamesi bulunmak, 3 yıl Avukat olarak görev yapmış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmaları gerekmektedir.

Büro Personeli adayları için, İletişim Fakültelerinin Halkla İlişkiler Bölümünden mezunu olmak, 2 yıllık mesleki deneyimi olduğunu belgelendirmek, İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Sınavlarından 80 ve üzeri puan almış olmak ve belgelendirmek. (YÖKDİL, YDS, KPDS)

İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.