Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre kamuya farklı alanlarda sağlık personeli alımı yapılacağı bildirildi. Başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayan personel adayları için başvurularda son güne geldik. İşin Olsa ekibi olarak henüz başvuru yapmamış veya başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar için'de detaylı bilgi vereceğiz.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTE İLANLARININ DETAYLARI:

Haberimizin başlığında da belirttiğimiz gibi Dokuz Eylül Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğü bünyesindeki sağlık alanında personel eksikliğini karşılamak üzere Sağlık Personeli ve Hemşire alımıyapacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi 39 kişilik kadro ile 7 Sağlık Teknikeri ve 32 Hemşire alacak. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğüne ise 44 kişilik boş kadro ile, 30 Lisans ve 14 Lise Mezunu hemşire alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

* 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,

* Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması, * Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

* Adayların başvuruları ilanın yayımlandığı tarih itibariyle 15 gün süreyle Üniversitelere ait web adresinden kabul edilecektir. Başvuru formunu hatalı dolduran ya da eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK!

Söz konusu olan İki Üniversitenin personel alımı ilanına göre başvurularda son gün. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puanlar ve kadro sayısına göre sıralama yapılarak çıkan sonuca göre en yüksek puandan başlanmak üzere en düşük puana göre sıralama ile hesaplanarak önümüzdeki haftakarda sonuçlar açıklanacaktır.

Dokuz Eylül Üniversitesi İlanı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü İlanı

Editör: TE Bilisim