Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetede 22 kasım 2021 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi) ve Üniversitenin diğer sağlık birimlerinde görev yapacak 59 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak.

Özel Bütçe ve Döner Sermaye İle Kadro Dağılımı Nedir?

Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine alımı yapacağı adyaların giderlerini özel Bütçe ve Döner Sermaye bütçeden karşılayacağını bildirdi. Bu kapsamda,

  • Özel Bütçeden, Lisans Mezunu 53 Hemşire, Ön Lisans mezunu 4 Sağlık Teknikeri ve 1 Röntgen Teknisyeni Alacak.
  • Döner Sermaye Bütçeden, Lise Mezunu 1 Destek Personeli ( Temizlik Görevlisi ) Alımı yapacak.

Toplamda 59 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapacağını bildiren Dokuz Eylül Üniversitesi maaşları da belli oldu. Maaş Dağılımı ve detaylı kontenjan dağılımı şöyle:

Taban KPSS Şartı Kaç Olacak?

Yukarıda tabloda da göreceğiniz gibi alımlar 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puana sahip olmak şartı ile yapılacak. İlanda Herhangi bir Taban KPSS Puanı şartı eklenmemiş. Ancak adayların atamalarında puanlar 50 ye kadar düşmektedir. Bu kapsamda KPSS Puanı olan adaylar başvuru yapabilecek.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların başvuru yapabilmeleri için yukarıdaki tabloda belirtilen şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Sonrasında, Herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Tüm pozisyonlar için ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek, vardiyalı ve nöbet usulü çalışmasına engel durumu bulunmamak şartları aranacak.

Başvurular 15 Gün İçerisinde Yapılacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi 59 sözleşmeli personel alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular 22 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 6 Aralık 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar istenen belgeler ile birlikte başvurularını sadece Üniversiteye şahsen yapabileceklerdir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1- Başvuru Formu (Adaylar http://www.deu.edu.tr internet adresinde yer alan Duyurular linkinden temin edeceklerdir)

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesinin ön ve arka yüzlü fotokopisi (1 adet)

3- 2020 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (1 adet)

4- Fotoğraf (1 adet)

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)

6- Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge (Terhis, tecil, muaf vb.)

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim