Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine personel alımı için iki hafta önce ilan yayımlamıştı. Sözleşmeli personel alımı ilanı ile Üniversite bünyesine 352 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylar başvurularını12 - 26 Haziran 2020 tarihleri arasında yaptılar. Şimdi ise adayların sonuçlar için büyük bekleyişi başladı. Peki sonuçlar ne zaman ve nerede açıklanacak? 

İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

İŞKUR aracılığı ile geçtiğimiz hafta başvuru alınan Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı ilanı için kur asonuçları açıklandı. Bu bağlamda Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine 40 Güvenlik Görevlisi, 249 Temizlik Görevlisi, 29 Hasta Bakım Elemanı olmak üzere 318 işçi alımı yapacak. İlgili kura 23 Haziran 2020 tarihinde İzmir 26. Nöter huzurunda çekilmiş olup sonuçlar 24 Haziran 2020 tarihinde açıklanmıştır.

Kura sonuçlarını görmemiş olan ve görmek isteyen adaylar https://www.deu.edu.tr/duyurular/surekli-isci-alimi-kura-cekilisi-sonuclari/ adresi üzerinden kura sonuçlarını öğrenebilecekler. Belirlenen asil ve yedek adayların 01/07/2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvuru şartlarını taşıdıklarını belgeleyen evrakları Rektörlüğümüzün İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı /İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeleri rica olunur.

352 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN?

Dokuz Eylül Üniversitesi farklı kadrolarda olmak üzere 352 sözlşemeli personel adayı için başvuruları aldı. Şu anda incelemede olan başvurular KPSS puanı durumuna göre değerlendiriliyor. Eğitim ve Pozisyon bakımından ayrı ayrı değerlendirme yapılacak.

Ayrıca Eczacı pozisyonu hariç diğer başvuruların değerlendirilmesinde yazılı ve sözlü sınav yapılmayacaktır. 

Başvuru sonuçları ilanın başvurularının sona ermesi ile birlikte en geç 15 iş günü içerisinde açıklanacaktır. Bu yönde başvurular 26 Haziran 2020 tarihinde sona ermiş olup sonuçlar en geç 15 Temmuz 2020 tarihine kadar açıklanacaktır.

Adaylar başvuru sonuçlarını ve işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman bilgilerini Üniversitemiz http://www.deu.edu.tr internet adresinden takip edebileceklerdir. Her kadronun 3 (üç) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan süresi içerisinde başvurmayan veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN

Editör: TE Bilisim