Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirecek. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı bünyesine, 1 İç denetçi, 3 uzman ve 1 Destek personeli olmak üzere toplamda 5 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak persone lalımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları tatirde başvuru yapabilir ve başvuru sonucuna göre adaylar 06 Aralık 2017 tarihi ile 08 Aralık 2017 tarihleri arasında T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. Tabakhane Sok. No:20 Antakya/HATAY adresinde sınava katılacaklardır.

SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI:

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı alım yapacağı kadrolar için adaylardan genel olarak, kamu haklarından mahrum kalmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak veya olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak, Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak ve herhangi bir suçhükümlülüğü bulunmamak şartları aranacak olup adaylar bunlar dışında özel nitelik olarak kadrosuna göre verilen şartlarıda taşımaları gerekmekedir. Özel şartlar için ilanı tam metnini inceleyebilirsiniz. 

BAŞVURULAR:

Başvurular 14 Kasım 2017 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 28 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, www.dogaka.gov.tr (online baĢvuru) internet adresinden yapılacaktır. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni