Diyanet İşleri Başkanlığından az önce gelmiş olan duyuruya göre geçtiğimiz günlerde başvurusu alından 7800 sözleşmeli personel alımı sonuçlarını açıkladı. Aynı zamanda Diyanet KPSS taban atama puanlarınıda duyurdu. En az 50 Taban puan ile başvuru kabul edilmiş olup sonuç sorgulama ekranı ve KPSS Taban puanları sizlerle paylaşşıyoruz.

Sözlü Sınava Katılacak Adaylar Belli Oldu!

2021 yılı kapsamında yayımlanan Diyanet İşleri Başkanlığı 7800 sözlşemeli personel alımı için sınav yapılacak. Sözlü sınava katılacak olan adayların listesi ve Sınav Giriş belgeleri Diyanet tarafından duyuruldu. Sonuçlarınızı ve belgelerinizi aşağıdaki bağlantı sayesinde inceleyebilirsiniz.

2021 Yılı 4-B Sözleşmeli (KKÖ, İ-H, M-K) Alımı Sınavına başvuran adaylardan sözlü sınava katılmaya hak kazananlar, “Sınav Giriş Belgesi”ni “sinav.diyanet.gov.tr" adresinden alabileceklerdir. Adaylar, “Sınav Giriş Belgesi” ve T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, kimlik belgesi, pasaport) biri ile birlikte sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 08:00’da hazır bulunacaklardır.

Kimler Sınava Katılamıyacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre 7800 kişilik boştenjan için sözlü sınav yapılacak Ancak Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

KPSS Taban Puanlar Açıklandı!

Diyanet İşleri Başkanlığı farklı unvan gruplarında sınava çağırılan son aday listesi ve KPSS Taban atama puanlrını gösterir tablo yayımladı.

KPSS En Az 50 Puan İle Sınava Katılım Olacak!

Diyanetten gelen duyuruya puanlar alanına göre 50 ile 70 arasında farklılık göstermektedir. Taban puan olarak 50 KPSS Puanı ile sınava alım olacak. Buna göre en düşük puan İmam Hatip İlahiyat Fakültesi alanında olmuştur.

Sonuç Sorgulama Ekranı

Editör: TE Bilisim