Devlet personel Başkanlığı üzerinde yeni bir ilan yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Dışişleri Bakanlığı bünyesine personel alımı yapacağını ilan etti. Adaylardan en az lise mezunu olmak şart aranacak.

Dışişleri Bakanlığı Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınavı duyurusu ile Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği boşta bulunan 1 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak Sekreter pozisyonunda personel alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Avrupa Birliği Daimi temsilciliği adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibari ile 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek, Her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Dışişleri Bakanlığı memur alımı için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 03 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını “Délégation Permanente de Turquie auprѐs UE, Avenue des Arts, 36-38 1040 BruxellesBelgique” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09.00-18.00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim