Dicle Üniversitesi bünyesindeki personel eksilkliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Dicle Üniversitesi personel alımı başvuruları bugün ( 08 Ekim 2019 ) itibari ile başvurular başladı. Hangi alanlarda alım yapılacak? Başvuru şartları nedir? İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında tüm detayları aktaracağız.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALINACAK?

Dicle Üniversitesi 8 kişilik boş kadro ile bünyesine, Diğer Sağlık personeli pozisyonunda 1 (ANDROLOG) ve 1 (EMBRİYOLOG) alınacak. Ayrıca 1 Eczacı ve 5 hemşire alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 (bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  • Erkekler için; askerlikle ilişkisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek subay sınıfına alınmış olmak,
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılması sonucunda atanmaya engel bir durum bulunmamak, 5- İlanda belirtilen şartları taşımak.
  • Lisans Mezunları için 2018 KPSS (P3) puanı esas alınacaktır.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

ANDROLOG: Lisans mezunu olmak ve Androloji konusunda 3 yıl tecrübeli olmak.

EMBRİYOLOG: Lisans mezunu olmak, Yardımcı Üreme Yöntemleri alanında sertifika sahibi olmak  ve Tüp Bebek Merkezinde alanında 3 yıl çalışmış olmak.

ECZACI: Eczacılık Fakültesi mezunu olmak.

HEMŞİRE: Hemşirelik Lisans mezunu olmak ve 2018 KPSS (P3) Puan Türünden en az 75 ve üzeri puan almış olmak.

BAŞVURULAR:

Dicle Üniversitesi personel alımı başvuruları 08 Ekim 2019 tarihinde başlamış olup adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiştir. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 23 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim