Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete'de 11 Kasım 2021 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fırkasına göre Sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar;

Kadın Erkek adaylar içerisinden, 10 Büro Personeli Alımı, 24 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı, 5 Tekniker Alımı, 5 Teknisyen Alımı ve 35 Destek Personeli Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P 94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, gereklidir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı için adaylardan, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamındaki koruma ve güvenliğe ilişkin hizmetleri sağlamak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversiteye personel alımı başvuruları sadece ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gereklidir. Adaylar başvurularına 11 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 25 Kasım 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece İstenen belgeler ile birlikte şahsen Üniversiteye yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim