Cumhuriyet Üniversitesi 145 sözşemeli personel alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere Sağlık personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda Adaylardan başvurular 22 Eylül 2020 tarihi ile alınmaya başlandı. Ancak başvurularda artık son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ve başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar için detayları siz değerli okurlarımı ile paylaşacağız.

145 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KADROLARI:

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Lise ve Ön Lisans mezunları içerisinden 145 Personel Alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar Hemşire, Sağlık teknikeri ve Diğer Sağlık personeli kadrolarında yapılacak. 

  • Lise Mezunu 50 Hemşire alınacak.
  • Ön Lisans mezunu 50 Hemşire, 32 Sağlık Teknikeri ve 13 Diğer Sağlık personeli alınacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı başvuruları 22 Eylül 2020 tarihinde başlamış olup en geç 06 Ekim 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvuru için adaylara verilen 15 günlük sürenin sonuna gelindi. Hala başvuru yapmamış olan adaylar başvuru formu ve istenene belgeler ile birlikte Üniversite Hastanesine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

DEĞERLENDİRME SÜRECİ:

Adaylar başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra başvurular Üniversite tarafından detaylı bir şekilde incelenerek KPSS puanı türüne göre en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralama yapılacaktır.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir. Bu ilân tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

Bu yönde en geç 20 Ekim 2020 tarihine kadar açıklanacak. Başvuru sonuçları hakkında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU