Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesndeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı alanda 145 kişilik boşluk ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Adaylara herhangi bir mülakat yapılmaksızın sadece KPSS B grubu puan sırası ele alınacak olup detayları İşni Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

KADRO DAĞILIMI:

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre 145 kişilik kadro ile Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar alınacak. 

Bu kapsamda Lise mezunu 100 Hemşire Alımı Yapılacak., Ön Lisans mezunu 32 Sağlık Teknikeri ve 13 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların mutlaka genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddeisndeki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Özel olarak ise Eğitim, KPSS ve yaş gibi kriterlerin taşınıyor olması gereklidir. Ayrıca bunun dışında Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Yaş Şartı: Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

Eğitim: Alımlar lise ve Ön Lisans mezunları içerisinden yapılacağından adayların yukarıdaki tabloda belirtilen ortaöğretim ve Ön Lisans programlarından mezun olmuş olmak şarttır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 22 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 06 Ekim 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. 

Adaylar başvurularını Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Üniversitemiz Hastanesince onaylanmış) Üniversitemiz Hastanesine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim