Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Çukurova Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 54 kişilik boş kadro ile Personel Alımı yapacak. Ön Lisans ve Lisans mezunları için alım yapılacak olup kadro dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Çukurova Üniversitesi 54 kişilik kadro ile Sağlık personeli Alımı yapacak. İşte kadrolar:

  • 43 Hemşire,
  • 1 Fizyoterapist,
  • 2 Laborant,
  • 6 Sağlık Teknikeri,
  • 1 Psikolog,
  • 1 Diğer Sağlık Personeli,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylaran genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Aynı zamanda adaylardan özel olarak, Erkek Adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkartılmamış olmak, Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gereklidir.

Aynı zamanda adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Söz konusu Çukurova Üniversitesi personel alımı başvuruları 30 Aralık 2020 tarihi itibari ile başladı. Başvurular en geç 13 Ocak 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece www.cu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim