Çukurova Üniversitesi bünyesine personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilan ile Üniversiteye 46 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda alımlar 2020 yılı KPSS Puanına göre yapıldı ve değerlendirmelerde KPSS puan sırasına göre yapılacak.

Atama Yapılacak Kadrolar Hangileri:

Üniversiteye 46 kişilik kadro ile 13 Hemşire, 6 Sağlık Teknikeri, 1 Röntgen Teknisyeni, 1 Psikolog, 1 Diğer Sağlık Personeli, 20 Destek Personeli, 3 Teknisyen, 1 Gemi Adamı alımı yapılacak.

Başvuru Değerlendirmeleri Başladı!

Üniversitenin personel alımı başvuruları 17 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında alınmıştı. Yapılan başvurular için Üniversite başvuru değerlendirmesine başladı. Bu yönde yapılan başvurular KPSS Puanı sırasına göre değerlendirilecek. Üniversite en yüksek puandan başlamak üzere en düşük KPS Puanına kada 46 kişi sıralayacak ve atama işlemlerini gerçekleştirecek. ( Gemi Adamı Hariç )

Öte yandan Çukurova Üniversitesi kadro sayısının 3 katı kadar aday belirleyerek yedek listesine ekleyecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvurular 31 Aralık 2021 tarihi ile sona ermişti. Başvuru sonuçları değerlendirmeler tamamlandıktan sonra açıklanacak. Üniversite bu yönde herhangi bir tari vermedi. Ancak başvuru sonuçlarının en geç 15 Ocak 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

Sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, sonuçların ilan edilmesinden sonra istenecek belgeler, başvuru zamanı, evrakların teslim edilme şekli ve diğer şartlar Üniversitemiz https://personel.cu.edu.tr/ adresinden ayrıca ilan edilecektir.

Editör: TE Bilisim