Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resmi gazetede personel alımı ilanı yayımladı. 2 Kat Maaş İle personel alımı ilanı yayımlanmış olup alımlar üniversitenin Bilgi işlem Dair Başkanlığın istihdam edilecektir. Aynı zamanda alımlarda KPSS Puanı ile veya KPSS olmaksızın ger çekleştirilecek. 2 Kişlik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

ÇOMÜ bünyesine 2 kişilik kadro ile,

  • 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı (Web),
  • 1 Bilgi Güvenliği veya Sistem Uzmanı

KPSS Puan Detayları Nelerdir?

Bilişim Personeli alımında KPSS puanı en az 70 puan olarak değerlendirilir. Başvuru yapacak adayların 2022 veya 2023 yıllarında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. KPSS puanı ile başvuru yapmayanların da puanı 70 olarak ele alınacak.

Ancak başvuru değerlendirmesinde KPSS puanı ile yapılan başvurularda değerlendirmelerde KPSS %70 ve YDS %30 olarak değerlendirme yapılacak. KPSS siz yapılan başvuruLarda ise KPSS Puanı %70 ve YDS Puanı %0 olarak ele alınacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversitenin personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca bunun dışında,  en az dört yıllık eğitimi veren üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak gereklİdir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları Bugün Başladı 15 gün devam edecektir. Buna göre başvurular 2 Şubat 2024 tarihi ile başlamış olup en geç 16 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece Online olarak yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ