Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre ÇOMÜ ( Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Üniversiteye alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre yapılacak. 

4/B personel Alımı Mülakatsız Yapılacak!

Üniversite personel alımları 4/ Kapsamında yapılacak. Bu kapsamda adaylara herhangi bir mülakat yapılmaksızın alım yapılacak. Sözleşmeli personel alımı ilanı için KPSS Şartı aranacak. Bu kapsamda Mülakatsız personel alımı için adayların 2020 yılı KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puana sahip olmak şartı aranacaktır.

Mezuniyete Göre Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Lise Mezunu: 4 Hemşire, 4 Teknisyen, 9 Destek Personeli (6 Erkek ve 3 Kadın)

Ön Lisans Mezunu: 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek), 3 Tekniker, 2 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 8 Hemşire, 4 Büro Personeli,

Kimler Sağlık Personeli Alımına Başvuru Yapabilecek?

ÇOMÜ adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Ayrıca adayların 2020 yılında yapılan Kamu Personeli seçme sınavından lise için P94, Ön Lisans için p93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak. Öte yandan 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, nobet usulü çalışmaya herhangi bir sağlık engeli olmamak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasl Yapılacak?

Yukarıdaki tüm niteliklere sahip olan adaylar başvurularına hemen başlayabilecekler. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup bu kapsamda 21 Mart 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 4 Nisan 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İstenen belgeler ile birlikte https://ilan.comu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ