Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan için başvurularda artı kson güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ve başvuru yapmış olan adaylar için detayları sizlerle paylaşacağız.

Başvurularda Son Güne Geldik!

09 Kasım 2020 tarihi iribari ile başlamış olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı ilanına başvurular en geç 24 Kasım 2020 tarihine kadar sona erecek. Başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını https://4bilan.comu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Değerlendirmeler ve Başvuru Nitelikleri:

Başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylardan alınacak. Bu kapsamda 1 Fizyoterapist, 1 Biyolog, 2 Ebe, 1 Psikolog, 1 Diyetisyen, 152 Hemşire ve 35 Sağlık Teknikeri kadrolarında yapılacak. Sağlık Personeli alımı için adayların başvurularının kabul olması için öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartların taşınıyor olması gereklidir.

Ayrıca adayların belirtilen pozisyonlardaki özel nitelikleri ve KPSS 'den P94, P93 veya P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Değerlendirmeler adayların KPSS'den almış oldukları puanlar ile yapılacak olup e düşük puandan en yüksek puana kadar sıralama yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuru sonunda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmayacaktır (Eczacı pozisyonu hariç). KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi, istenen gerekli belgeler, başvuru zamanı, evrakların teslim edilme şekli ve diğer şartlar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’nın http://personel.comu.edu.tr/ web adresinden ilan edilecektir.

İlan edilen pozisyonların kadro sayısının 2 (iki) katı kadar YEDEK aday belirlenecektir. ASIL olarak atanmaya hak kazanan adayların kesin kayıt için başvuru yapmaması, şartları taşımıyor olması veya hakkından feragat etmesi halinde yedek adaylar sırasıyla çağırılacaktır.

Başvuru sonuçları tahmini olarak Aralık ayının ikinci haftası gibi açıklanması bekleniyor. 

Başvuru sonuçlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.