Çankırı Karatekin Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. En az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak olup sadece Erkek Adaylar başvuru yapabilecek. Peki mezuniyete göre kontenjan dağılımı nedir? Başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılacak?

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 3 Temizlik Görevlisi, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Ön Lisans Mezunu: 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Bakım Onarım Görevlisi

Lisans Mezunu: 1 Bakım Onarım Görevlisi

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Çankırı Karatekin Üniversitesi personel alımı ilanına başvuru için adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında genel olarak, Askerliğini yapış veya askerlik ile ilgili olmamak, 2020 yılında yapılan KPSS'den P94, P93 ve P3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

Pozisyonuna Göre Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Nasıl Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 21 Şubat 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 07 Mart 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı resmi internet sayfası personel.karatekin.edu.tr 'den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır.

BAŞVURU KILAVUZU