28 Mart 2019 tarihi itibari ile Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanmış olan ilana göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için sözleşmeli olarak personel alacağını belirtti. Bu yönde yapılan açıklamalara göre adayların değerlendirilmeleri Kamu Personeli Seçme Sınavına göre yapılacak.

hangi Pozisyonlar için Personel Alınacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilişim personeli olarak, 1 Yazılım Geliştirme Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, 1 Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı (.Net), 1 Veri Tabanı Yönetimi Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı, 2 Uygulama Geliştirme Uzmanı (.NET), 1 Uygulama Geliştirme Uzmanı (Java), 1 Sistem Uzmanı (Unix ve Linux) olmak üzere toplamda 9 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Adaylardan Aranan Genel Şartlar:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alacağı bilişim personeli adaylarından genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak veya bunlara denkliği bulunan yabancı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla, güncel programlama dillerinden en az ikisini bilmek şartları aranır.

Ayrıca adayların değerlendirmeleri Kamu Personeli seçme sınavı puanı ve Yabancı Dİl Sınavı ile yapılacak olup, KPSS den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir ve Yabancı Dil sınavından ingilizce dilinden puan almış olmaları şarttır. Adayların KPSS puanının %70 i ve YDS puanının %30 u esas alınarak sıralama yapılacak ve sonuca göre kadro sayısının 10 katı aday için sözlü sınav yapılacaktır.

Başvurular:

Başvurular 29 Nisan 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 03 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (www.csb.gov.tr) sitesinde bulunan başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, dilekçe ekinde belgelerle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:278 (Eskişehir Devlet Yolu) Çankaya/ANKARA adresine şahsen başvuru yapmaları gereklidir. 

İlanın tam metni üzerinden özel şartlara ve diğer husulara ulaşabilirsiniz. İlanın Tam Metnine Buradan Ulaşınız.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞINIZ

Editör: TE Bilisim