Celal Bayar Üniversitesi 25 Personel Alacak
Celal Bayar Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Celal Bayar Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde Sözleşmeli olarak personel alıyor. Sizde Celal Bayar Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Celal Bayar Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesinde bulunan boş kadroları tamamlamak adına farklı niteliklerde toplamda 25 Sözleşmeli Hemşire alacak. Sizde Celal Bayar Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamında verdiğimiz bilgileri inceleyiniz. Alınacak olan Sözleşmeli hemşireler Celal Bayar Üniversitesinin düzenlediği giriş sınavı ile belirlenecektir.
GENEL NİTELİKLER:
     - Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan adaylar,
     - Hiçbir suçlama ile karşılaşmamış olan adaylar,
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olan adaylar,
     - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık durumu olmayan adaylar,
     - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı aylığı almayan adaylar,
     - Nöbet durumu çalışmaya engeli olmayan adaylar,
BAŞVURULAR:
 Başvuruda bulunacak olan adaylar, İlanın yayınlandığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde ( 04 Aralık 2015 ) başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Üniversitenin web sayfasından (www.cbu.edu.tr) temin edilerek doldurulacak başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek kaydıyla fotokopisi) Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylar sadece tek bir unvan için nitelik kodu belirterek başvuru yapacaklardır. Birden fazla nitelik kodlu unvana başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. 
İlanın Tam Metnini İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.