Resmi Gazete 10 Nisan 2020 tarihli ilanlarını yayımladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için 87 kişilik kadro ile Sağlık Personeli Alımı yapılacak. Alımlar, Hemşire Alımı, Sağlık Teknikeri Alımı, Ebe Alımı, Diğer Sağlık Personeli, Diyetisyen, Biyolog olmak üzere 6 farklı kadro için alım yapılacak. Ayrıca en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Alımları için adaylardan genel ve özel olarak çeşitli nitelikler arıyor. Bu yönde 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda genel nitelikler aranaak. Peki 657 DMK 48. maddesinin nitelikleri nedir?

- Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabielcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, gibi niteliklerdir.

Adaylardan özel olarak ise, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve 2018 yılında yapılan KPSS'den, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisansm mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Üniversitenin ilanı 10 Nisan 2020 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandığından adaylara başvuru süreci başlamıştır. Adaylara verilen başvuru süreci en geç 19 Nisan 2020 tarihine kadardır. Başvurular sadece İnternet üzerinden istenen belgeler ile yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki adımları uygulamayabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ BURADA

İLANA BAŞVURU YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLA