Bursa Uludağ Üniversitesi 161 kişilik boş kadro ile bünyesindeki perosnel eksikliğini kapatacak. 13 Temmuz 2020 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Bursa Uludağ Üniversitesi fakrlı kadrolarda Sağlık Personeli Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar KPSS'li KPSS'siz yapılacak olup adaylardan 2018 yılı KPSS puanı isteniyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Bursa Uludağ Üniversitesi Lisans Mezunu ve Ön Lisans mezunu toplamda 161 sözleşmeli personel alacak.

Lisans Mezunu, 100 Hemşire, 3 Eczacı, 4 Psikolog, 3 Diyetisyen, 1 Biyolog,3 Fizyoterapist ve 5 Diğer Sağlık Personeli alacak.

Ön Lisans Mezunu 42 Sağlık teknikeri alınacak.

BAŞVURU ŞATLARI NEDİR?

Bursa Uludağ Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Özel olarak ise,

  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Görevini yapmasına ve Gece Nöbet yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bir kamu kurumu veya kuruluşundan sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, 
  • Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak,

Şartları aranacak.

KPSS'Lİ KPSS'SİZ ALIM YAPILACAK!

Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesine Eczacı kadrosu için adaylardan KPSS şartı aramıyor. Ancak diğer pozisyonlar için 2018 yılında yapılan KPSS'den Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı arayacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Bursa Uludağ Üniversitesi sözlşemeli personel alımı ilanına başvurular İnternet üzerinden yapılacak. Bu kapsamda Başvuru işlemleri 13 Temmuz 2002 tarihi ile 20 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular sadece Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma merkezi adresi olan personelalimi.uludag.edu.tr İnternet adresinden yapılacak.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim