Bülent Ecevit Üniversitesi 26 Şubat 2021 tarihi ile yayımlanan ilana göre Üniversite sözleşmeli olarak Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre alım yapılacak. Bu kapsamda Üniversiteye Gelirleri özel Bütçeden karşılanmak üzere 23 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. 

MEZUNİYETE GÖRE HEMŞİRE KADRO DAĞILIMI:

Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 23 kişilik kadro ile 11 Lisans ve 12 Lise mezunu Hemşire alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),
  • Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020 KPSS Lisans, 2020 KPSS Ortaöğretim ve 2020 KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması,
  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunu için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İlgili ilan Resmi Gazetede 26 Şubat 2021 tarihi ile yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekkleştirmek zorunda olup başvurular en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen üniversiteye gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim