Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az önce Resmi Gazetede yayımlanan personel almı ilanına göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadroda sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu yönde alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS puanı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için " Sağlık Teknikeri, Hemşire, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Şoför, Hasta Bakı personeli, Büro personeli ve temizlik personeli" alımı yapacak. Alımlar " Lise, Ön Lisans ve Lisans " mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Buna göre Üniversite 100 Personel Alımı kadroları: 

Lise Mezunu: 15 Temizlik Personeli, 10 Hasta Bakımı Personeli, 3 Basit Bakım ve Onarım Personeli, 1 Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi, 1 Sıhhi Tesisatçı, 

Ön Lisans Mezunu: 5 Büro Personeli, 1 Şoför, 40 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Sağlık teknikeri

Lisans Mezunu: 13 Büro Personeli, 10 Hemşire, 

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi sözleşmeli personel alımı KPSS puanı sırasına göre gerçekleştirilecek. Bu kapsamda atamalar KPSS Puan sırası ile gerçekleştirilecek olup herhangi bir Yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın sadece puan sırasına göre yerleştirme gerçekleştirilecektir. 

Başvuru İçin Aranan Şartlar nedir?

Üniversite sözleşmeli personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " gibi şartlar aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversiteye personel alımı için özel olarak KPSS ve eğitim şartı aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 veya 65 puan almış olmak şartı aranacaktır. 

Eğitim Şartı Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı çin başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Adresi: Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi Personel Daire Başkanlığı P.K. 67100 İncivez /Zonguldak

Başvuru Tarihleri: 27 Ocak - 10 Şubat 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim