Bolu İl Özel İdaresi personel alımı gerçekleştiriyor. Bolu İl Özel İdaresi 17 Şubat 2017 tarihli duyurusunu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlandı. Toplamda 18 kişilik boş kadro ile sözleşmeli farklı pozisyonlarda Mühendisler ve Teknikerler alımı yapılacak. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar 20 Mart 2017 tarihi ile 24 Mart 2017 tarihleri arasında Bolu İl Özel İdaresi Toplantı salonunda sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Sınav sonucuna göre ve sıralamaya göre en iyi puanı alan 18 kişi bu kadrolara dağıtılacaktır.

Bolu İl Özel İdaresi alım yapacağı kadrolar şöyledir;

3 İnşaat Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Orman Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Şehir ve Bölge Planlama, 5 İnşaat Teknikeri, 2 makine Teknikeri, 1 Elektrik Teknikeri, 1 oto Elektrik Teknikeri ve 1 Bilgisayar programcısı olmak üzere 18 kişilik kadro bu şekilde dağılmaktadır. Mühendislik ve Şehir ve Bölge Planlama kadroları için lisans mezunları alınacak. Diğer Tekniker ve Programcı kadroları için ise Önlisans Mezunları alınacaktır. 

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından B grubu puan türüne göre Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans Mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu söz konusu olmaması, Şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı kabul etmiş olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 3 aydır Bolu İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır. Ayrıca diğer şartlara ve özel şartlara ulaşmak için Buraya tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

Başvurular ne zaman ve nereye yapılacak?

Başvuruda bulunacak olan personel adayları, 01 Mart 2017 tarihi ile 10 Mart 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim