Bolu İl Özel İdaresi personel alımı yapacak. Bolu İl Özel İdaresi bünyesine istihdam sağlamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 18 adet sözleşmeli olarak personel alacak. Bolu İl Özel İdaresi 3 İnşaat Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Orman Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Şehir ve Bölge Planlama, 5 İnşaat Teknikeri, 2 Makine Teknikeri, 1 Elektrik Teknikeri, 1 Oto Elektrik Teknikeri, 1 Bilgisayar Programcısı olmak üzere toplamda 18 adet sözleşmeli personel alacak. Kadrolarda Mühendlsik pozisyonarına 4 yıllık Lisans eğitimi veren fakültelerden mezun olmuş adaylar ve Tekniker pozisyonlarına 2 adet Önlisans mezunu olmuş olan adaylar başvuru yapabilir. Ayrıca adaylar, Bolu İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan Giriş sınavı ile belirlenecektir. Giriş sınavı ise sözlü veya mülakat  olarak tek aşamada gerçekleştirirlecektir.

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak ?

Alım yapacak olan Bolu İl Özel İdaresi adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, üniversitelerin pozisyon ile alakalı bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türünden en az 50 puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, son başvuuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç elde etmek, Bolu ilinde her türlü şantiye koşullarında ve her türlü hava şartlarında çalışmasına engel olabilecek durumu olmaması, Mühendsi kadrosu için lisan mezunu olmak, Tekniker ve Programcı pozisyonu için Önlisan mezunu olmak, herhangi bir suç  hükümlülüğü bulunmaması, Son 3 aydır Bolu'da ikamet ediyor olmak şartlar ıaranacaktır. Ayrıca adaylar her kadro için 1 pozisyona başvuruda bulunabilecektir. Bulunulan başka başvuru esnasında mevcut olan başvuru ve yeni yapılan başvuruda iptal edilecektir. Bunlar dışında adaylardan her kadro için özel şart aranacaktır. 

Başvuru tarihleri ve Başvuru Şekli Nasıl ?

Başvuruda bulunacak olan adaylar 01 Mart 2017 tarihi ile 10 Mart 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edecekleri iş talep formu, KPSSP3 sonuç belgesi fotokopisi, diploma fotokopisi, son altı ay içinde çekilmiş olan iki adet fotoğraf, yerleşim yeri belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi (T.C. Vatandaşlık No'su olan), kısa özgeçmişini anlatan belge ile birlikte II Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim