Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre ,Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünmyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Destek Personeli pozisyonunda 1 kişilik boş kadro ile sözleşmeli oalrak alım gerçekleştirecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans seviyesinde KPSSp93 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Nöbet usülü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular 04 Haziran 2018 tarihinde başlaycak ve en geç 18 Haziran 2018 tarihine kadar yapılması gerekmeketdir. Başvurular, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni