Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 3 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilan ile Boğaziçi Üniversitesi 3 farklı kadro ile alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Boğaziçi Üniversitesi 3 kişilik boş kadro ile 1 Sistem Yöneticisi, 2 Web Yazılımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sözleşmeli Personel alımı başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında adaylardan 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı dil sınavından puan almşış olmak şartı aranacak.

Ayrıca adayların eğitim olarak Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir.

KPSS puanı olmadan başvuru yapan adayların puanları 70 olarak ele alınacaktır. YDS puanı ise 0 olarak ele alınacaktır. Aynı zamanda alım yapılacak pozisyon için belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Boğaziçi Üniversitesi sözlşemeli personel alımı başvuruları 04 ocak 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinden 18 Ocak 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu” doldurarak, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, 18/01/2021 tarihi mesai bitimine kadar Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Bebek/İSTANBUL adresine elden teslim etmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ