Resmi Gazete yayımlandı. Az Önce 7 Eylül 2022 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu ilana göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 6 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Söz konusu yayımlanan ilana göre Üniversite Bilgi İşlem Daire Başkanlığında tam zamanlı istihdam edilecek. Alımlar KPSS Puanı ile veya KPSS Puanı olmaksızın personel alımı gerçekleştirilecek. Şartlar ve kontenjan dağılımı nedir?

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Boğaziçi Üniversitesi Tam zamanlı çalışacak 6 sözleşmeli Bilişim personeli alımı yapacak. Alımlar 2 Kat maaş ile gerçekleştirilecek. Buna göre;

  • 1 Proje Geliştirme Uzmanı,
  • 1 İş Geliştirme Uzmanı,
  • 2 Analiz, Veri ve Test Uzmanı,
  • 1 Donanım ve Ağ Destek Sorumlusu,
  • 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı,

alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Boğaziçi Üniversitesi bünyesine toplamda 6 kişilik kadro için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları arayacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler araacak.

KPSS'li KPSS'siz Personel Alımı Detayı Nedir?

Boğaziçi Üniversitesi personel alımları KPSS Puanı ile yapılacak Ancak KPSS Puanı olmayanlarda başvuru yapabilecek. Öte yandan YDS puan şartı da aranıyor.

KPSS Puanı ile başvuru yapacak adaylarda 2020 veya 2021 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Değerlendirmede KPSS Puanı %70 ve YDS Puanı %30 olarak değerlendirilecek.

KPSS Puanı olmadan yapılacak başvurularda ise puan 70 olarak ele alınacak ve Değerlendirmelerde %70 KPSS ve YDS %0 olarak değerlendirilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular İlanın yayımlanmasından sonra başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olmas gereklidir. Buna göre 7 Eylül 2022 tarihi ile başlayan başvurular en geç 21 Eylül 2022 tarihine kadar yapılmış olmas gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen üniversiteye yapılacak.

Başvuru Yeri: Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 34342 Bebek-Beşiktaş/ İstanbul

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim