Boğaziçi Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Az önce Resmi Gazetede 21 Ocak 2022 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göe sözleşmeli olarak personel alımı yapılacakç Adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın KPSS puanı sırası ele alınarak değerlendirme yapılacaktır.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Boğaziçi Üniversitesi bünyesine toplamda 10 kişilik kadro için sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda alımlar Üniversitenin farklı başkanlıklarında yapılacak. 

Üniversiteye 8 Büro personeli alımı ve 2 Şoför alımı yapılacak olup alımlar, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına personel alımı yapılacak. Ayrıca Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı kontenjan dağılımı şöyle:

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Söz konusu ilan Resmi gazetede 21 Ocak 2022 tarihi ile yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile başlamışlardır. 15 Gün sürecek olan başvurular en geç 4 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar Üniversiteye istenen belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar yukarıdaki tabllarda belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir.

Başvuru İçin Adaylardan Beklenen Belgeler:

1. Fotoğraflı Başvuru formu (Üniversitemiz Web sayfasında yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır),

2. Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin onaylı fotokopisi (e-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir),

4. Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için),

5. 2020 KPSS Sınav Sonuç Belgesi,

Başvurular KPSS Puanına göre değerlendirilecek!

Bildiğiniz gibi sözleşmeli personel alımı başvuruları 2020 yılına yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden alınan başvurular en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirmeye göre atama yapılacak.

BAŞVURU KILAVUZU