Bingöl Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 27 Mart 2024 tarihi ile gelen İlanda da B,ngöl Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 4/ B sözleşmeli 30 personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli olarak gerçekleştirilecektir. KPSS Puanına göre yapılacak alımlara ilişkin kontenjan dağılımı ve şartlar haberde.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 12 Destek Personeli,
  • 12 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 6 Büro Personeli,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nedir?

Bingöl Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca KPSS ve mesleki nitelikler aranacak.

Öte yandan adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları ve herhangi bir kurum veya kuruluşta sözleşmeli olarak çalışmıyor olmaları gereklidir.

KPSS Şartı Nedir?

Bingöl Üniversitesi personel alımında 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Destek Personeli Alımı Şartları:

Lise mezunu olmak, Hijyen sertifikasına sahip olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak şartları aranacak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları:

Ön Lisans mezunu olmak, KPSS en az 55 puana sahip olmak, Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 165 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az 6 ay görevinde çalışmış olmak, 5188 sayılı özel güvenlik görevlisi şartlarını sağlıyor olmak gibi şartlar aranacak.

Tüm Mesleki Nitelikler:

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Bingöl Üniversitesi personel alımı başvurusu için süreç ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup başvurular sadece istenen belgelerle birlikte Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 27 Mart - 5 Nisan 2024

Başvuru Adresi: Bingöl Üniversitesi Rektörlük Binası Evrak Kayıt Birimine Şahsen başvuru yapılacaktır

İLANIN TAM METNİ

Editör: Erhan İmamoğlu