Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Personel Alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilan ile Üniversiteye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4 üncü maddesinin B fıkrası uyarında bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 49 Sözlşemeli Personel Alacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adayar başvur yapabilecekler. 

KADRO BİLGİLERİ NEDİR?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 49 kişilik kadro ile,

Lise Mezunu: 18 Erkek ve 5 Kadın Olmak üzere toplamda 23 Temizlik Görevlisi alımı ve 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı ve 1 Teknisyen Alımı yapılacak.

Ön Lisans Mezunu: 3 Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 12 Büro personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Üniversitenin perosnel alımı ilanına başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir. Bunar dışında,

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise içn P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve aşağıdaki özel şartları taşıyor olmaları gerekidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 49 Personel alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 27 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 12 Kasım 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece www.bilecik.edu.tr den ilan tarihi itibarıyla temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte başvurular şahsen veya posta yolu ile Üniversitemiz Yazı İşleri ve Belge Yönetimi Şube Müdürlüğüne yapılacak olup İnternet aracılığı (e-posta vb.) ile yapılan başvuru kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ