Üniversiteye sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 22 kişilik kadro ile farklı alanlarda 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca alımlar 4/B kapsamında yapılacak olup herhangi bir Mülakat yapılmaksızın alım yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi toplamda 22 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı mezuniyete göre kontenjanlar şöyle:

Lise Mezunu: 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 9 Destek Personeli (Temizlik), 

Ön Lisans Mezunu: 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli

Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Adayların yukarıdaki tabloda belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca Özel olarak adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmak şartı aranacak.

Öte yandan KPSS olarak adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 22 kişilik kadro ile personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 30 Mart 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylardan başvuru için bazı belgeler istenecek. Bu belgelerin temin edilmesi durumunda başvurular gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim