Bayburt Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. 27 Aralık 2021 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Ünivesite 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında olmak üzere 4/B sözleşmeli Mülakatsız personel alacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan KPSS şartı aranacak olup KPSS puanına göre atama yapılacaktır.

10 Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Öncelikle belirtmek isteriz ki Bayburt Üniversitesi sadece Erkek adaylardan başvuru alacağını bildirdi. Bu yönde 4 Destek Personeli - Temizlik alımı yapılcak. 6 kişilik kadro ile ise Koruma ve Güvenlik Personeli alımı yapılacak.

KPSS En Az 55 Puan Şartı Var!

Üniversite adaylardan 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları:

Güvenlik Görevlisi alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, En az 170 cm boyunda olmak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak, Vardiyalı çalışabilecek olmak şartı aranacak.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları:

En az lise mezunu olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 10 ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. İlanın detayları aşağıdaki bağlantıda.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim