Kamu İhale Kurumu personel alımı yapacak. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımları için başvuru ekranı açıldı. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilan hakkında tüm detayları aktaracağız.

Haberimizde, başvuru şartları, Alım yapılacak kadrolar, Başvuru şekli ve diğer bilgilere ulaşabileceksiniz.

13 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Kadro Dağılımı:

Kamu İhale Kurumu 6 Farklı Ünvanda olmak üzere 13 Sözleşmeli Personel alacak. Bu kapsamda alımlar, 

  1. 1 Kıdemli Uygulama Geliştirme Teknik Lideri,
  2. 2 Kıdemli Uygulama Geliştirici,
  3. 1 Ön Yüz Geliştiricisi,
  4. 1 Sistem Test Uzmanı,
  5. 1 İş Analisti,
  6. 7 Uygulama Geliştirici,

Başvuru Şartları Nedir?

Kamu İhale Kurumu adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında Dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı kurumlardan mezun olmuş olmaları gereklidir.

Aynı zamanda 2018 yılında yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyeside P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alımı için başvurular bugün ( 02 Kasım 2020 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 13 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular elektronik olarak alınacak olup, şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Elektronik Başvuru Ekranı: www.ihale.gov.tr

Editör: TE Bilisim