Balıkesir Üniversitesi personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Balıkesir Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli Sağlık Personeli alımı yapacak. Başvuruların ilanın yayım tarihi olan 15 Mart 2021 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. Bu kapsamda ilan hakkında detaylar ve başvuru şartları haberimizde.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Balıkesir Üniversitesi 31 Sağlık Personeli alımı başvuruları 15 Mart 2021 tarihi ile başlamıştı. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için başvurularda artık son güne geldik. Buna göre adaylar başvurularını en geç 29 Mart 2021 tarihine kadar yapmaları gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Üniversiteye yapılacaktır.

MÜLAKATSIZ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Balıkesir Üniversitesi bünyesine 31 Sağlık Personeli Alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı sırasına göre yapılacak olup Mülakatsız Personel Alımı yapılacak. Buna göre adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları KPSS puanı durumuna göre yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Balıkesir Üniversitesi 31 Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli seçme sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usulü çalışmasına engel herhangi bir durumu olmamak gereklidir.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Balıkesir Üniversitesi sağlık personeli alımı için başvuru yapmış olan adayların en çok merak ettiği konulardan biriside sonuçların ne zaman açıklanacağı oldu. Bu kapsamda adaylar için sonuçlar Nisan ilk haftasında beklenmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

İşin Olsa Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim