Balıkesir Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 18 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre 5 farklı alanda sözleşmeli personel alınacak. İlgili ilana baktığımızda sadece Erkek adayların başvuru yapabileceği görülmektedir. Peki hangi alanlarda personel alımı yapılacak? Başvuru şartları nelerdir?

Başvuru Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

Balıkesir Üniversitesi lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı gerçekleştirecek. 2020 yılı KPSS Puanı kullanılacak olup alım kadroları;

  • 2 Tekniker,
  • 3 Teknisyen,
  • 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 2 Şoför,
  • 8 Temizlik Personeli,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usulü çalışmasına engel herhangi bir problemi olmamak gerekmektedir.

KPSS Şartı olarakta Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Ayrıca;

Başvuru Süreci Ne Zaman?

Üniversite başvuruları Başladı. Balıkesir Üniversitesi 18 personel alımı başvuruları 20 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 4 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi BALIKESİR adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim