Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Balıkesir Üniversitesi büyesindeki personel eksikliğini karşılamak için alım yapacağını duyurdu. yapılan duyuruya göre Balıkesir Üniversitesi bünyesine toplamda 40 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak.

Söz konusu ilan ile Balıkesir Üniversitesi Lisans Mezunu 15 Hemşire, Lise Mezunu 17 Hemşire,2 Eczacı, 2 Fizyoterapist ve 4 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 40 kişi alınacak. Adaylardan bu pozisyon için 2016 yılı kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmalar gerekmekte olup, Ancak eczacı pozisyonu için adaylardan KPSS şartı aranmamaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Balıkesir Üniversitesi adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM trafından yapılan kamu personeli seçme sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usülü çalışmasına engel olabilece herhangi bir sorunu olmamak ve pozisyonuna göre belirtilen özel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç, 13 Haziran 2018 tarihine kadar Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, faks veya internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Eksik belge ile yapılan veya süresinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim