Kamuya Memur Personel alımı için başvurularda sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlar ile 2 Üniversiteye ve 1 Bakanlığa sözleşmeli olarak 75 personel alımı yapılacak. Başvurularını yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak bir kez daha ilan detaylarını aktaracağız. Söz konusu ilanlar ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak.

İlanlar hakkında detayları sizlerle haberimizde paylaşacağız.,

Başvurularda Son Gün!

Söz konusu olan üniversiteler ve Bakanlık bünyesine dahil edeceği adaylar için başvuruları en geç 4 Temmuz 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Kültür ve Tururizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 10 Kamu Personeli Alımı:

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı bünyesine KPSS Puanı ile memur alımı yapacak. 60 KPSS Puanı ile olmak üzere 4 Temizlik Personeli, 2 Şoför, 2 Boyacı, 1 Elektrik Teknikeri ve 1 Programcı alımı gerçekleştirecek. Başvuru için adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde KPSS Puanına sahip olmaları gerekmektedir. Aynı zamanda 35 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. 

YTB 10 Kamu Personeli Alımı İlan Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Gebze Teknik Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Gebze Teknik Üniversitesine personel alımı için herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır. Mülakatsız olmak üzere 22 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Temizlik Hizmeti Personeli, 1 Şoför, 2 Aşçı almı gerçekleştirilcek. Bu kapsamda adaylardan P94, P93 ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

GTÜ 30 Personel Alımı İlan Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 35 Personel Alımı İlanı:

Cumhuriyet Üniversitesi Hastane ve Rektörlükte olmak üzere 35 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. KPSS En Az 50 puan ile personel alımı yapılacak olup alımlar, 10 Destek Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Teknisyen, 1 Tekniker, 5 Sağlık Teknikeri,  6 Büro personeli, 1 Diğer Sağlık Personeli, 1 Diyetisyen, 1 Eczacı, 2 Fizyoterapist, 2 Spor Uzmanı alımı gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Üniversitesi 35 Personel Alımı ilanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim