2021 yılı beklenen ilanlar yayımlandı. Yılın başlarında Gençlik ve Spor Bakanı ile Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru ile 8 bin 121 personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Alımların bazıları yapıldı. İşçi alımı başvuruları ve 350 Antrenör ve Spor Uzmanı Alımı başvuru süreci tamamlandı. Sırada yapıla duyuruya göre 1000 sözleşmeli Antrenör alımı var. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Antrenör alımı hakkında detayları aktaracağız.

1000 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 2021 yılı sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlanarak tüm detaylar belli oldu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel alımları farklı şehirlerde ve KPSSp3 puan türüne göre yapılacak.

Diğer Tüm Sözleşmeli Personel Alımı ilanları burada

Kontenjan Dağılımı Belli Oldu!

Sözleşmeli Antrenör alımı farklı alanlarda yapılacak. Adayların en çok merak ettiği konulardan birisi de 2021 yılı Antrenör alımı kontenjan dağılımı oldu. Buna göre,

Rekreatif Spor Antrenörü, Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce Bowling Dart, Boks, Buz Hokeyi, Buz Pateni, Cimnastik, Curling, Dağcılık, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Hokey, Judo, Kano, Karate, Kayak, Kürek, Masa Tenisi, Modern Pentatlon, Okçuluk, Oryantring, Rafting, Ragbi, Su Topu, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Voleybol, Yelken, Yüzme alanlarında alım yapılcak.

Alım Yapılacak Şehirler İse:

Başvuru Şartları Nedir?

Antrenör alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bunun dışında adaylardan, 18 yaşını tamamlamış olmak, 65 Yaşından büyük olmamak, Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde beden eğitimi veya spor eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yukarıdaki kontenjanlarda en az temel antrenörlük (ikinci kademe) düzeyinde antrenörlük belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Haftaya Başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları 20 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak. En geç 27 Eylül 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Başvuru yapacak adaylar elektronik ortamda başvuru yapacaklar. İlana başvuru süreci başladığında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Duyuru Metni için tıklayınız.

Ek-1 Sözleşmeli Antrenör Alımı Kontenjan Dağılımı için tıklayınız.

Ek-2 Sözleşmeli Antrenör Alımı Beyan Formu için tıklayınız.