Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 14 Temmuz 2021 tarihi ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Bu yönde adaylar için başvurularda son güne geldik. Peki değerlendirmeler nasıl olacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 13 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda alım yapacak. Bu kapsamda alımlar, 1 Yazılım Geliştirme Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, 1 Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET), 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı (. NET), 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET), 1 İş Zekası Uzmanı, 1 Veri Ambarı Uzmanı, 1 Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Uzmanı, 1 Ağ Uzmanı, 1 Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET), 2 CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET), 1 CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı (JAVA) kadrolarında yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Bakanlığın sözleşmeli personel alımı için başvurular 14 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 4 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Bakanlığın resmi kariyer adresi  üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru yapmak isteyenler Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapılması gerekmektedir.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bilişim personeli alımı için adaylar başvuruların KPSS ve YDS puanı ile gerçekleştirdiler. Bu kapsamda adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları ve İngilizce dilinde YDS puanı almış olmak olmak gereklidir. 

Bu yönde KPSS Puanının %70 i ve YDS Puanının %30 u ele alınarak yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

ÇŞB Sözleşmeli Bilişim personeli alımı başvuruları 6 Ağustos 2021 tarihi ile sonandıracak olup başvuru sonuçlarının ise en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Editör: TE Bilisim