Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 20 Aralık 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Aydın Adnan Menderes Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 117 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda Üniversiteye alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B fıkrasına göre herhangi bir Mülakat Yapılmaksızın KPSS Puan sırası ile personel alımı yapılacaktır.

Kadro Dağılımı Nedir?

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 117 kişlik boş kadro ile bünyesine,

  • 40 Destek Personeli,
  • 10 Koruma v Güvenlik Görevlisi,
  • 50 Hemşire,
  • 4 Büro Personeli, 
  • 9 Sağlık Teknikeri,
  • 1 Laborant, 
  • 1 Diyetisyen,

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 14 Destek Personeli, 6 Destek Personeli ( (İç ve Dış Mekan Temizliği ), 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Hemşire,

Ön Lisans Mezunu: 13 Destek Personeli, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Büro Personeli, 9 Sağlık Teknikeri, 1 Laborant

Lisans Mezunu: 7 Destek Personeli, 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3  Büro Personeli, 1 Laborant, 49 Hemşire, 1 Diyetisyen

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi şartlar aranacaktır.

Ayrıca Özel olarak ise adaylardan KPSS ve Eğitim nitelikleri aranacaktır.

KPSS 50 Puan Şartı Var!

Üniversite personel alımlarında 50 KPSS puan şartı aranacak. Buna göre 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Mezuniyete Göre Aranan Şartlar nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımı ilanı için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece şahsen yapılacak.

Ancak adaylar öncelikle Başvuru formunu Üniversitenin resmi internet adresi üzerindeki Duyurular kısmında yer alan başvuru formunu doldurmaları gereklidir.

Başvuru tarihleri: 20 Ocak - 3 Şubat 2023

Başvuru Form Adresi: http://www.adu.edu.tr/

Başvuru İçin İstenen Belgeler: 

  • Başvuru Formu, (İlan başvuru tarihleri içinde, http://www.adu.edu.tr/ web adresinde “Duyurular” kısmından temin edilecektir)
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ya da barkodlu e-Devlet çıktısı,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • KPSS (B) grubu puanını gösterir barkodlu ÖSYM sonuç belgesi
  • Yukarıdaki tabloda başvuru yapılacak pozisyon koduna ilişkin aranılan nitelikler bölümünde istenilen sertifika ve belgeler, (SGK dökümü ve çalıştığı kurum/kuruluşlardan alınacak kaşe ve ıslak imzalı onaylanmış hizmet belgesi/görev belgesi),
  • 1 adet fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş olacak ve başvuru formuna yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim