Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanı ile Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kısa adı ile ATÜ 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli kapsamında 38 personel alımı yapılacak.

Mülakatsız 38 Personel Alımı Yapılacak!

Üniversiteye 4/B kapsamında personel alımı için mülakat yapılmaksızın personel alımı gerçekleştirilecek olup KPSS puanı sırasına göre atama yapılacak. Bu kapsamda Mülakat yapılmadan personel alımı için KPSS Puanları önemli rol oynamaktadır.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

ATÜ Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda,

Lise Mezunu: 3 Destek Personeli (Temizlik, Basit bakım ve onarım, dağıtım ve taşıma), 5 Destek Personeli (Bahçe bakımı ve düzenlenmesi), 6 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 5 Tekniker, 3 Büro Personeli,

Lisans Mezunu: 2 Hemşire, 1 Psikolog ve 1 Sosyal Çalışmacı alımı yapılacak.

KPSS Puan Şartı Var Mı?

Üniversiteye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı için adaylardan KPSS Şartı aranacak. Bu kapsamda adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

- Her ne sebeple olursa olsun görevinden çıkartılmamış olmak,

gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru Süreci Başladı!

ATÜ sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 8 mart 2022 tarihi ile başvurular başlamıştır. Başvuru için adaylara 15 gün verilmekte olup en geç 23 Mart 2022 tarihine kadar Üniversitenin Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen veya aşağıda belirtilen adrese posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim