Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı yapacak.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Sağlık personeli Alımı ilanına göre Atatürk Üniversitesi 361 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Başvurularda artık son güne geldik. Peki başvur usonuçları ne zaman açıklanacak? Değerlendirmeler nasıl yapılacak?

361 Personel Alımı Yapılacak!

Atatürk Üniversitesi yayımladığı ilana göre en az Ön Lisans mezunu olan adaylardan farklı kadrolarda olmak üzere 361 Sağlık Personeli alımı yapacak. Alımlar Hemşire, Ebe, Sağlık teknikerşi Fizyoterapist, Biyolog, Laborant, Diğer Sağlık Personeli kadrolarında yapılacak. Bu yönde Ön Lisans mezunu 96 Perosneş ve Lisans mezunu 268 Perosnel alımı yapılacak.

Başvurularda Son Gün!

Atatürk Üniversitesi personel alımı için adaylar başvurularına 07 Aralık 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak başvurlar geçerli sayılacak.

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca KPSS puanına sahip olmak ve Alım yapılacak pozisyona göre nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

Değerlendirmeler Nasıl Yapılacak!

Adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın sadece KPSS puanı ile değerlendirme yapılacak. Buna göre adayların KPSS puanları ele alınarak en yüksek puandan en düşük KPSS puanına kadar yapılacak değerlendirme ile Asil ve Yedek adaylar belirtilecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Yerleştirilmeye hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (onbeş) iş günü içerisinde http://www.atauni.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Yerleştirilecek sözleşmeli personel pozisyonunun 3 (üç) katı kadar yedek belirlenecektir. Asıl kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

Bu yönde başvurular 21 Aralık 2020 tarihinde sona erecek olup sonuçlar en geç 08 Ocak 2021 tarihine kadar açıklanması beklenemktedir.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim