Atatürk Üniversitesi dün yayımladığı ilana göre 466 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Bugün yayımladığı ilana göre yeni personel alımları yapacak. Alımlar iki farklı birimine yapılacak. Ayrıca adayların değerlendirmesi 2018 yılı KPSS puan durumuna göre yapılacak olup Herhangi bir sözlü veya uygulamalı sınav yapılmayacaktır.

KADRO DAĞILIMI:

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültelerinde görevlendirmek üzere toplamda 14 kişilik kadro ile alım yapacak.

Veteriner Fakültesine, Lise mezunu 3 Radyoloji (Röntgen Teknisyeni), 2 Diğer Sağlık Personeli (Anestezi Teknisyeni), Ön Lisans mezunu 5 Sağlık Teknikeri ve Lisans Mezunu 3 Veteriner Hekim alımı yapılacak.

Diş Hekimliği Fakütesine ise, Sağlık Meslek Liselerinin Anestezi veya Anestezi ve Reanimasyon Bölümünden Mezun Olmak şartı ile 1 Diğer Sağlık Personeli (Anestezi Teknisyeni) alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1 - Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

a-) Türk Vatandaşı olmak,

b-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c-) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

d-) Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,

e-) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

2 - Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS (P94) puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS (P93) puanı, Lisans mezunları için 2018 KPSS (P3) puanı değerlendirilecektir.

3 - Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

4 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5 - Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek.

BAŞVURULAR:

Atatürk Üniversitesi her iki rektörlük içinde başvurularını başlattı. Bu kapsamda ilanın yayımlanması ile birlikte başlayan başvuru süreci 15 gün olarak verilmiştir. Bu bağlamda başvurular en geç 10 Temmız 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru hakkında ve ilan hakkında deaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim