Atatürk Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 121 Sözleşmeli Personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 15 gün önce başlamasının ardından artık sona ermektedir. Adayların en çok merak ettiği konulardan biriside Başvuru değerlendirmeleri nasıl yapılacak? Başvuru Sonuçları ne zaman açıklanacak?

121 Personel Alımı Yapılacak

Atatürk Üniversitesi bünyesine farklı merkezlerde personel alımı yapacak.

  • Veteriner Fakültesine 2 Sağlık teknikeri,
  • Diş Hekimliği Fakültesi 14 Hemşire, Röntgen Teknisyeni ve Sağlık Teknikeri,
  • Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne ise 105 Hemşire, Psikolog, Sağlık Teknikeri ve Röntgen Teknisyeni pozisyonlarında personel ataması yapılacak.

Başvurularda Son Gün!

Üniversitenin personel başvuruları 19 Kasım 2021 tarihi ile başlamış. En geç 3 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar istenen belgeler ile birlikte ilgili fakültelere başvuruda bulunmaları gereklidir. Başvuru ve detaylı kontenjan Dağılımı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi 121 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Lise, Ön Lisans ve Lisans

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak? KPSS Taban Puan Kaç Olur?

Üniversiteye başvurular 2020 yılında yapılan KPSS Puanı ile yapıldı. Başvuru için adaylardan herhangi bir KPSS taban puanı şartı yoktu. Bu kapsamda atamalarda 65 veya 60 puana kadar düşmesi bekleniyor.

Başvuru değerlendirmeleri KPSS Puanına göre gerçekleştirilecek. Değerlendirmelerde de KPSS Puanı sırası ele alınarak pozisyon ve mezuniyete göre en yüksek puan dan başlamak üzere en düşük puana kadar kadro sayısı kadar sıralama yapılacak. Aynı zamanda Yedek adayda belirlenerek adaylara duyurulacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuruların 3 Aralık 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı belli oldu.

Ankara Üniversitesi yaptığı açıklamaya göre başvuru sonuçlarını ilanın süresinin bitmesinden sonra en geç 15 iş günü içerisinde açıklanması bekleniyor. Bu yönde başvuru sonuçları en geç 24 Aralık 2021 tarihine kadar açıklanacaktır.

Başvuru sonuçları açıklandığında anında bildirim almak için işin olsa mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim