Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi 45 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ( MSBÜ ) rektörlüğünde görevlendirmek üzere Sözleşmeli Personel alımı yapacağını bildirdi. Başvurular başlamış olup 2022 yılı Ocak ayında sona erecektir. Alım yapılacak Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kadrolar ve başvuru şartları haberin devamındadır.

45 Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

  • Lise Mezunu: 20 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri/ Temizlik Görevlisi)
  • Ön Lisans Mezunu: 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Tekniker, 2 Büro Personeli,
  • Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 1 Büro Personeli,

olmak üzere toplamda 45 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvuru için Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

MSBÜ 45 personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türk vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak " şartları aranacak.

Ayrıca alanına göre özel nitelikler aranacak. Bu yönde adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında belirtilen eğitim dallarından mezun olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94 60 puan, Ön lisans için KPSSP93 65 puan ve Lisans için KPSSP3 70 puan şartı aranacak.

Güvenlik Görevlisi alımı için ise Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 162 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacak.

İşte Alanına göre adaylardan aranacak özel nitelikler:

Başvuru Süreci Ne Zaman Başlayacak?

ASBÜ sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 27 Aralık 2021 tarihi ile başladı. En geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılması gerekmekte olup en geç 10 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece İnternet üzerinden https://basvuru.asbu.edu.tr adresinden online (çevrimiçi) olarak adaylar tarafından başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim