Artuklu Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile Artuklu Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 36 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan aranacak. Peki kontenjan dağılımı nedir? Kimler başvuruda bulunabilir?

4/ B Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Mardin Artuklu Üniversitesi 4/ B sözleşmeli personel kapsamında 36 kişilik kadro ile, Büro Personeli, Teknisyen, Mühendis, Mimar, Tekniker, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında alım yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Artuklu Üniversitesine personel alımı başvuruları için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca KPSS olarak 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise P94, Ön Lisans P93 ve Lisans P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10. maddesindeki şartları taşımak, Nöbet usulü çalışabilecek olmak, Erkekler için 165 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacak.

Temizlik Personeli alımı için ise, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak gereklidir.

Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman?

Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular 26 Ocak 2022 tarihi ile 9 Şubat 2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar Üniversitenin resmi internet adresinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte ve istenen belgelerle birlikte şahsen Üniversiteye başvuru yapmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim