Ardahan Üniversitesi yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesi B fıkrasına göre sözleşmeli olarak 25 Personel Alımı yapılacak. Alımlar KPSS B Grubu puan tüsüne göre gerçekleştirilecek. Ayrıca Herhangi bir mülakat yapılmaksızın KPSS sırasına göre değerlendirme ile atama yapılacak.

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı:

Lise Mezunu: 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 9 Destek Personeli (Temizlik ), 3 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 3 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Genel olarak adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları kanununun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan ile alımlar 3800 TL ile 4600 TL maaş araığında alım yapılacak.

Yukarıdaki kadrolara başvuru yapabilmek için adayların başvuru tarii itibari ile 30 yaş şartını taşıyor olmaları, KPSS'den Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmak, gereklidir.

Özel Olarak İse adaylardan;

Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarına başvuracak adaylar için 5188 sayılı Kanunun 10. maddesindeki şartları taşıyor olmak, özel güvenlik sertifikasıyla birlikte göreve başlayacağı tarih itibariyle geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

Temizlik Görevlisi olarak çalışacaklar için aşağıda belirtilen Temizlik Görevlisi İş Tanımında belirtilen hususlara uygun çalışma yapmak,

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Üniversitenin sözleşmeli personel alımları 11 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Bu yönde başvurular en geç 25 Kasım 2021 tarihine kadar alınacaktır. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı Yenisey Kampüsü Rektörlük Binası Kat: 3 Çamlıçatak / Ardahan adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ