Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi az önce personel alımı ilanı yayımladı. Üniversiteye 4/B sözleşmeli olarak Ankara ili ve birimlerinde görevlendirmek üzere 116 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel ve Sağlık Personeli alımı yapılacak. Ayrıca alımlarda KPSS şartı da aranacak.

Engelli Personel Alımı da Yapılacak!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 116 kişilik kadro ile yayımladığı ilana göre bünyesine Engelli personel alımı yapacağını da bildirdi. Bu yönde adaylardan EKPSS puan şartı aranacak. Aşağıda kontenjan dağılımında kadro detaylarına ulaşabileceksiniz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 26 Büro Personeli, 10 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 4 Sağlık Teknikeri, 49 Büro Personeli,

Lisans Mezunu: 2 Hemşire, 23 Büro Personeli,

Engelli Personel Alımı Kadrosu: 2 Büro Personeli,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Üniversitenin personel alımı ilanına başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca KPSS, Eğitim nitelikleri aranacak.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gerekmektedir.

KPSS Detayı Nedir?

Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup normal statüde yapılacak personel alımları için 2020 yılı KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Engelli personel alımları için ise EKPSSP1 puan sahibi olmak gereklidir.

116 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımları için başvurular ilanın yayım tarihi olan 13 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 27 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece online olarak https://ilan.aybu.edu.tr adresinden kabul edilecek ve bu link üzerinden işlemler yürütülecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim