Ankara Devlet Opera ve Balesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Ankara Devlet Opera ve Balesi bünyesindeki Personel ihtiyacını karşılamak için Türk Uyruklu Misafir sanatçı çalışma gurubunda temsilş/gün başına pozisyonunda sözleşmeli olarak 1 kişilik boş kadro ile Kordable Bale Sanatçısı alımı yapacak. Aşağıdan başvuru şartlarına ve başvuru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ankara Devlet Opera ve Balesi Bale sanatçısı ilanına başvuru yapacak adaylar ve Sınava katılacak adaylar 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6,7 ve 8 inci numaralı şartlarını taşımak ve Fakültelerin Müzik ve Sahne sanatları eğitimi veren fakülte ,, Konservatuarların bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmuş olmaları veya lisans düzeyinde eğitimlerine devam ediyor olmak niteliklerini taşımaları gerekmektedir.

Bu şartlara göre adaylar 19 Şubat 2018 tarihinde Saat 15:00da sınava katılacaklardır. Sınavda Klasik Bale dersi ve adayların kendi seçeceği klasik eserlerden bir varıaıon dan sorumlu olacaklardır. Söz konusu olan sınav Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı No:20 Ulus/ANKARA adresinde yapılacaktır.

SINAVA BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını en geç 16 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şattır. Başvurular 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma aslı veya Noter tastikli örneği ve Adli Sicil raporu ile birlikte şahsen veya posta yolu ile sınav adresine yapılacaktır.